KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Lato w mieście 2021 - zajęcia

 

 Zajęcia planowane dla poszczególnych grupna dzień 2 sierpnia (poniedziałek) 2021 roku.

Grupa

Zajęcia

 

 

Grupa 1 i 2

 

 

11.00 - 12.00
UCSIR "HAWAJSKA"
Zabawy rekreacyjne, gry zespołowe, badminton.

13.30 – 14.30
WARSZTATY MYDLARSKIE
W świecie bakterii i zarazków, dlaczego trzeba myć ręce?

Produkujemy pachnące  tęczowe glicerynowe mydełko metodą nalewaną.

 

 

Grupa 3 i 4

 

11.00 - 12.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

14.00 - 15.00

KALEJDOSKOP

Sekrety optyki. Na warsztatach dowiemy się co to jest pryzmat, dlaczego po deszczu powstaje tęcza? Jak stworzyć wiele barwnych odbić z jednego trójkąta? Jak zbudowany jest kalejdoskop? Każde z dzieci zrobi swój własny kalejdoskop, który zabierze do domu.

 

 

Grupa 5 i 6

 

12.00 – 13.00

KALEJDOSKOP

Sekrety optyki. Na warsztatach dowiemy się co to jest pryzmat, dlaczego po deszczu powstaje tęcza? Jak stworzyć wiele barwnych odbić z jednego trójkąta? Jak zbudowany jest kalejdoskop? Każde z dzieci zrobi swój własny kalejdoskop, który zabierze do domu.

 

 

Grupa 7, 8

 

10.00 - 11.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

13.00 - 14.00

KALEJDOSKOP

Sekrety optyki. Na warsztatach dowiemy się co to jest pryzmat, dlaczego po deszczu powstaje tęcza? Jak stworzyć wiele barwnych odbić z jednego trójkąta? Jak zbudowany jest kalejdoskop? Każde z dzieci zrobi swój własny kalejdoskop, który zabierze do domu.

Grupa 9

11.00 - 12.00
UCSIR "HAWAJSKA"
Zabawy rekreacyjne, gry zespołowe, badminton.

13.30 – 14.30
WARSZTATY MYDLARSKIE

W świecie bakterii i zarazków, dlaczego trzeba myć ręce?

Produkujemy pachnące  tęczowe glicerynowe mydełko metodą nalewaną.


Zajęcia planowane dla poszczególnych grup
na dzień 3 sierpnia (wtorek) 2021 roku.

 

Grupa

Zajęcia

 

 

Grupa 1 i 2

10.00 – 12.00
Łazienki Królewskie
ul. Agrykoli 1

 

 

Grupa 3 i 4

 

11.00 - 12.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

 

 

Grupa 5 i 6

 

 


10.00 - 11.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

 

 

Grupa 7 i 8

 

 

 

11.00 - 12.00

UCSIR "HAWAJSKA"
Zabawy rekreacyjne, gry zespołowe, badminton.

Grupa 9

10.00 – 12.00

Łazienki Królewskie
ul. Agrykoli 1

 

 

Zajęcia planowane dla poszczególnych grup na dzień 4 sierpnia (środa) 2021 roku.

Grupa

Zajęcia

 

Grupa 1 i 2

 

 

10.00 - 11.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

13.00 – 14.00

PORTFELE ECO

Warsztaty recyklingowe, jak z pudełka po mleku zrobić super portfelik?
Każde z dzieci wykona swój i zabierze ze sobą :)

 

 

Grupa 3 i 4

 

10.00 – 11.00

„Dąb Mieszko” – legenda pod drzewem

Zajęcia literackie

ul. Nowoursynowska 93

12.00 – 13.00
PORTFELE ECO

Warsztaty recyklingowe, jak z pudełka po mleku zrobić super portfelik?
Każde z dzieci wykona swój i zabierze ze sobą :)

 

 

Grupa 5 i 6

 

11.00 - 12.00

UCSIR "HAWAJSKA"
Zabawy rekreacyjne, gry zespołowe, badminton

 

 

 

Grupa 7 i 8

12.00 -13.00

Kręgle,
Arena Ursynów, ul. Pileckiego 122

14.00 – 15.00
PORTFELE ECO

Warsztaty recyklingowe, jak z pudełka po mleku zrobić super portfelik?
Każde z dzieci wykona swój i zabierze ze sobą :)

Grupa 9

10.00 – 11.00

„Dąb Mieszko” – legenda pod drzewem

Zajęcia literackie

ul. Nowoursynowska 93

12.00 – 13.00
PORTFELE ECO

Warsztaty recyklingowe, jak z pudełka po mleku zrobić super portfelik?
Każde z dzieci wykona swój i zabierze ze sobą :)

 

Zajęcia planowane dla poszczególnych grup na dzień 5 sierpnia (czwartek) 2021 roku.

Grupa

Zajęcia

 

 

Grupa 1 i 2

 

 

 

10.00 - 11.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

13.00 – 14.00

PATYCZAKI- KREATYWNE ZWIERZĄTKA Z DREWNA

Jak z kilku szpatułek zrobić ruszające się zwierzaki? Dzieci konstruują
i dekorują według własnego projektu zwierzątka: konika, żyrafę, kota, psa…
a wszystko to powstaje z drewnianych szpatułek połączonych śrubkami.
Na warsztatach prawdziwe patyczaki:)

 

 

Grupa 3 i 4

 

11.00 - 12.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

14.00 – 15.00

PATYCZAKI- KREATYWNE ZWIERZĄTKA Z DREWNA

Jak z kilku szpatułek zrobić ruszające się zwierzaki? Dzieci konstruują i dekorują według własnego projektu zwierzątka: konika, żyrafę, kota, psa…
a wszystko to powstaje z drewnianych szpatułek połączonych śrubkami.
Na warsztatach prawdziwe patyczaki:)

 

Grupa 5 i 6

10.00 – 11.00

„Dąb Mieszko” – legenda pod drzewem

Zajęcia literackie

ul. Nowoursynowska 93

12.00 – 13.00

PATYCZAKI- KREATYWNE ZWIERZĄTKA Z DREWNA

Jak z kilku szpatułek zrobić ruszające się zwierzaki? Dzieci konstruują i dekorują według własnego projektu zwierzątka: konika, żyrafę, kota, psa…
a wszystko to powstaje z drewnianych szpatułek połączonych śrubkami.
Na warsztatach prawdziwe patyczaki:)

 

 

Grupa 7 i 8

 

 

10.00 - 12.00

 ZOO
zwiedzanie Miejskiego Ogrodu Zoologicznego

ul. Ratuszowa 1/3 (grupa 7)

10.00 – 12.00

Centrum Nauki Kopernik
Wybrzeże Kościuszkowskie 20

(grupa 8)

Grupa 9

12.00 – 13.00
PATYCZAKI- KREATYWNE ZWIERZĄTKA Z DREWNA

Jak z kilku szpatułek zrobić ruszające się zwierzaki? Dzieci konstruują i dekorują według własnego projektu zwierzątka: konika, żyrafę, kota, psa…
a wszystko to powstaje z drewnianych szpatułek połączonych śrubkami.
Na warsztatach prawdziwe patyczaki:)

 

Zajęcia planowane dla poszczególnych grup na dzień 6 sierpnia (piątek) 2021 roku.

 

Grupa

Zajęcia

 

 

Grupa 1 i 2

 

 

 

10.00 – 12.00

Muzeum Pałacu Króla III w Wilanowie

ul. Stanisława Kostki Potockiego 10/16

 

 

Grupa 3 i 4

 


11.00 -12.00

UCSIR "HAWAJSKA"
Zabawy rekreacyjne, gry zespołowe, badminton.

Grupa 5 i 6

 

 

 

10.00 - 11.00

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

 

 

Grupa 7 i 8

 

 

 

11.00 - 12.00

 

Basen - zajęcia rekreacyjne,
ul. Pod Strzechą 3

 

Grupa 9

11.00 - 12.00

 

UCSIR "HAWAJSKA"
Zabawy rekreacyjne, gry zespołowe, badminton.