KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Projekty, programy, innowacje

Ogólnopolska akcja polegająca na zapraszaniu na lekcje online różnych nauczycieli, wolontariuszy, specjalistów z danej dziedziny. Do tej pory udział w akcji wzięły klasy 7e, 7a i 4d....

Innowacja została napisana dla uczniów klasy 6b i realizowana jest podczas godziny wychowawczej. Ćwiczenia i zabawy wykorzystane w innowacji odbywają się bez wchodzenia w zawiłości systemu filozoficzno-religijnego. Program obejmuje zarówno teorię (pogadanki tematyczne) jak i konkretne ćwiczenia. Głó...

Adresatami innowacji są uczniowie klasy 6b. Zajęcia odbywają się na porannej lekcji wychowania fizycznego w każdy poniedziałek. Pomysłodawczyniami innowacji są Małgorzata Lorkowska- instruktorka jogi dla dzieci, Adrianna Jankowska- Renkiewicz- instruktorka pilates. Inspiracją do opracowania innowacji stały się osobis...